menu leden
de auteur

Software Engineer (.NET) van beroep. Een hobby van mij is onder meer het onderhouden van deze website. Dat lijkt me logisch. Verder niet muzikaal aangelegd maar een luisteraar van indie en progressieve rock.

zoeken

Shuffle Poppodium: The Boys And Crash (USA/CAN/NLD) & Red Fox Assault (Aalten)

Zaterdag 12 februari staat in het teken van ouderwetse Hardcore Punk & snoeiharde Rock’n’Roll in de Loods te Barlo/Aalten.

Men neemt 3 scheppen Motorhead, 2 eetlepels Punk & Rock’n’Roll, mix dit goed met wat vleugjes Hardcore en besprenkel het uiteindelijk met wat Blues. De volumeknop kunt u nu op 11 zetten en klaar is uw recept voor de heren van The Boys and Crash (CAN/USA/NLD) Niks staat nu nog in de weg om te genieten van een knallend en energiek live optreden, onder het motto “Als het maar hard gaat”.

Een thuiswedstrijd gaat het worden voor de heren van Red Fox Assault uit Aalten. Misschien bij sommigen nog bekend onder de naam ‘Dit Bestand’ met een knallend repertoire bestaande uit het betere Streetpunk werk. Maar ook nu onder de huidige naam kun je gerust zeggen dat we kunnen gaan genieten van een avondje Worlds Finest Hardcore Punkrock! De deuren gaan open rond 20.30 en de entree is 3 euro. Voor meer informatie ga je naar www.shuffle-podium.nl

Bron: Shuffle Poppodium


Geen reacties

Geachte aanwezigen, merk op dat jullie reacties op een logische volgorde geplaatst worden met de nieuwste reactie bovenaan.
RSS Feed | Reageer

Reageren is praktisch onmogelijk.