menu leden
de auteur

Software Engineer (.NET) van beroep. Een hobby van mij is onder meer het onderhouden van deze website. Dat lijkt me logisch. Verder niet muzikaal aangelegd maar een luisteraar van indie en progressieve rock.

zoeken

Scriptie-onderzoek “Dialectverlies in Aalten en omgeving”

Dit is een oproep namens Marleen Kelder (https://www.facebook.com/marleen.kelder.5)

Vanaf maandag 20 augustus begin ik mijn onderzoek naar het dialectverlies in de gemeente Aalten. Het onderzoek bestaat uit een interview (+/- 45 minuten) aan de hand van een vragenlijst.

Ik ben op zoek naar 60 mensen binnen Aalten en 60 mensen uit de buurtschappen er omheen. De correspondenten moeten binnen de leeftijdscategorieën 18-25, 35-55 of 65+ vallen en zichzelf als dialectspreker beschouwen. Ook zou het een pluspunt zijn als de correspondent nog in hetzelfde dorp/buurtgemeenschap woont als dat deze is geboren. Helaas laat ik Dinxperlo buiten beschouwing, dit omdat het een grensdorp is, hier zijn mogelijk andere factoren ook van belang. Dit kan ik helaas niet meenemen in mijn bachelorscriptie.

Reageer op dit evenement https://www.facebook.com/events/268608483254918/ en ik zal contact met je opnemen om een afspraak te maken voor het interview.

Alvast bedankt!”


Geen reacties

Geachte aanwezigen, merk op dat jullie reacties op een logische volgorde geplaatst worden met de nieuwste reactie bovenaan.
RSS Feed | Reageer

Reageren is praktisch onmogelijk.